Your address will show here +12 34 56 78

ACOPERIȘ DIN

TABLĂ DE TITAN ZINC

Zincul este recomandat pentru învelitori, placări de fațade, lucrări de tinichigerie.
Cu o durată de viață de minim 40 de ani, acoperișul de titan-zinc este o soluție de acoperire a clădirilor care nu necesită niciun fel de întreținere. Acest tip de material, prin formarea unui strat de oxid de zinc la suprafață după montaj, practic se auto-protejează. Acoperișurile fălțuite și fațadele din materiale nobile se încadrează perfect în arhitectura oricărui oraș, fie că este vorba despre clădirile centrului istoric sau construcțiile moderne. Materialele utilizate includ tabla de cupru și titan zinc, reprezentând soluții consacrate, adaptate perfect la cerințelor arhitecturii moderne, prin urmare se potrivesc perfect atât pentru acoperirea clădirilor vechi, cât și a celor moderne.
TITAN-ZINCUL este unul dintre materialele neferoase utilizate pentru acoperișuri și fațade de calitate, datorită proprietăților excelente de prelucrare, rezistenței la diferențele de temperatură, duratei lungi de viață și a raportului excelent calitate-pret.

INOVAȚIE


Zintek lansează pe piață o linie de laminate colorate, obținută printr-un proces de pigmentare, care oferă o gamă largă de aplicații posibile.

TEHNOLOGIE


Cele șase culori au fost concepute pentru a spori calitățile estetice păstrând caracteristicile sale tehnice și funcționale intacte.

VERSATILITATE


Ideal pentru arhitectură și design interior, laminatele colorate impregnează fiecare proiect cu caracter și originalitate, în armonie cu mediul extern.

Blu Mediterraneo

Farmecul fascinant al lumii subacvatice a fost reprodus într-o culoare moale.

Verde Laguna

Un tribut adus orașului Veneția și culoarea irizată a apelor cu vedere spre podurile și palatele glorioasei Serenissima

Rosso Antico

Roșu care a definit întotdeauna imaginea de 'acasă', de la pereții care protejează acoperișul care acoperă. Aceeași culoare, performanță revoluționară.

Marrone Terra Naturale

Un tribut adus culorilor pământului, solului care susține pădurile și orașele. Un apel datorită responsabilității tuturor pentru bunăstarea planetei.

Grigio Roccia

Este o culoare tradițională și elegantă care acoperă principalele clădiri ale fiecărui oraș și, ca și roca, rezistă în timp

Nero Grafite

Grafitul este un mineral care, la fel ca și alții ... își lasă amprenta. Fiecare lucrare se naște dintr-un creion creion, care urmează creșterii de la proiect la realitate.