Georoof calitate garantată pentru sisteme complete de acoperiș

Noi suntem Georoof Solutions SRL.

O companie creată de o echipă cu experiență de peste 25 de ani în acoperișuri de calitate cu scopul de a te proteja, a trăi în armonie cu natura și a contribui la protecția mediului.

Acoperișuri și fațade premium

Soluția optimă pentru cei care au nevoie de acoperișuri cu amprentă zero asupra mediului înconjurător, dar și cu o versatilitate mare când vine vorba de expresia ideilor arhitecturale inovatoare.

Mai mult, suntem primii distribuitori de șindrilă din lemn de cedru shingles & shakes certifcate de către Cedar Shake & Shingle Bureau, autoritatea de reglementare și control din domeniul de producție și distribuție de șindrilă pentru SUA și Canada care asigurăm montaj.

1996

EXPERIENȚA TEGOLA
ACOPERIȘ PREMIUM ÎN ROMÂNIA

În 1996 s-a înființat, în Buzău, Tegola România – filiala românească a firmei producătoare de șindrilă bituminoasă din Italia, Tegola Canadese.

Lider mondial în învelitori din șindrilă bituminoasă și accesorii, Tegola încă furnizează și pe piața din România o șindrilă rezistentă, care respectă standarde înalte la distribuție și montaj, servicii complete premium.

Astfel, cu o experiență de peste 25 de ani în acoperișuri de calitate înaltă și în România, atât distribuție, cât și montaj și accesorii, a fost creată Georoof Solutions S.R.L. pentru soluții de acoperiș premium care să fie în armonie cu natura.

Respectul pentru
natură la un nivel
mai înalt

Cu ajutorul celor două elemente folosite de noi, lemnul de cedru si tabla de zinc-titan aducem românilor calitatea premium, cu respect pentru natură, începând de la prelucrarea materialul de bază și până la garanția de minim 15 de ani, atât pentru produse cât și pentru lucrările specializate de montaj.

Cedru din paduri certificate FSC
Lemn din paduri certificate exploatate responsabil
sindrila din lemn de acoperis din resurse regenerabile
Acoperis din lemn biodegradabil
Acoperis din sindrila de lemn de cedru natural reciclabil

Fiecare pas din acest proces, începând chiar de pe liniile de producție ale furnizorilor și până la ultima șindrilă verificată, este făcut cu respect pentru oameni și natură.

Inspirație pentru tine

®

Buzău

Șos. București, 10
120226, BZ, România

Proiect

Vrei să lucrăm împreună?

Înregistrează-te la newsletter

Trimitem un singur newsletter lunar cu noutăți și oferte, dedicat specialiștilor și pasionaților de acoperișuri, fațade și sisteme pluviale.

© Copyright 2022 GEOROOF - În armonie cu natura

Toate drepturile rezervate.