acoperis sindrila lemn cedru montajgalben patina gri argintiugeoroof pensiune

Pensiune cu acoperiș din lemn de cedru galben de Alaska - Rogojel, Cluj

Pensiunea din imagini este protejată de un acoperiș cu șindrilă din cedru galben, executat de meșteri specializați, în urmă cu un an în județul Cluj.

Alin este proprietarul și și-a dorit să poată arăta turiștilor zona extrem de frumoasă și bogată din Rogojel, comuna Răchițele iubitorilor de drumeții în natură, pe jos sau cu bicicleta, iar pensiunea să fie parte integrantă din peisaj.

Acoperiș din șindrilă de cedru sau tablă fălțuită?

Când a început proiectarea pensiunii, acoperișul era prefigurat să fie executat din tablă fălțuită. La sfatul unui prieten din Baia Mare, Alin s-a documentat și despre sindrila din lemn de cedru ca și o opțiune mai potrivită pentru pensiunea care va promova chiar armonia cu natura. Așa a ajuns la directorul de vânzări al Georoof pentru zona Maramureș și Satu Mare.

Nu a durat mult până când a primit calculul optim pentru acoperișul din șindrilă de cedru al pensiunii din satul Rogojel (s-a văzut asta chiar la finalul proiectului). Alin a ales șindrila din cedru galben tapersawn pentru că patina gri argintiu pe care o primește AYC după expunerea la soare și ploi era exact ce își dorea.

La scurt timp după ce proprietarul s-a decis, Georoof a asigurat transportul gratuit al șindrilei pentru acoperiș chiar pe șantierul din Rogojel și atât directorul de vânzări cât și specialistul în montaj de șindrilă de cedru, au ajuns acolo ca să se asigure că tot acoperișul va fi montat fără cusur.

Alin a ales șindrila din cedru galben tapersawn pentru că patina gri argintiu pe care o primește AYC după expunerea la soare și ploi era exact ce își dorea.

Montaj specializat pentru acoperișul din șindrila de cedru

Au avut ajutor de bază din partea meșterilor din Desești, Vadu Izei, care aveau experiență cu montatul șindrilei din lemn. Pentru că șindrila din cedru este puțin diferită față de șindrila maramureșeană, ei au primit pregătire dar și suport pe toată durata montajului de la specialiștii Georoof chiar la fața locului. În imaginile de mai jos se poate vedea chiar și progresul pe zile, pentru că a fost însorit pe perioada montajului șindrilei din lemn de cedru, astfel că patina spre gri argintiu a fost suficient de vizibilă pe măsură ce meșterii în șindrilă avansau cu montajul. Finalul montajului șindrilei de cedru pe acoperiș nu a însemnat și finalul proiectului pentru Alin. În prezent el face ultimele pregătiri înainte de sosirea primilor turiști. În scurt timp, pensiunea își va deschide porțile iar dacă sunteți pasionați de mountain bike, trekking sau plimbări lejere vă recomandăm locurile minunate din Răchițele, Cluj. Pentru devizul de materiale cu calcul optim pentru acoperișul tău cu sindrila lemn de cedru, contactează directorul de vânzări Georoof din zona ta din secțiunea Contact.

Discută detaliile proiectului
tău cu expertul GEOROOF

acoperis natural cu garantie consultant georoof
®

Buzău

Șos. București, 10
120226, BZ, România

Proiect

Vrei să lucrăm împreună?

Înregistrează-te la newsletter

Trimitem un singur newsletter lunar cu noutăți și oferte, dedicat specialiștilor și pasionaților de acoperișuri, fațade și sisteme pluviale.

© Copyright 2022 GEOROOF - În armonie cu natura

Toate drepturile rezervate.