Your address will show here +12 34 56 78

SISTEM PLUVIAL

ROTUND

Sistemul pluvial Georoof se număra printre cele mai fiabile sisteme disponibile în acest moment pe piață. Acest sistem se poate adapta perfect oricărui tip de acoperiș, indiferent de forma acestuia sau de materialul ales pentru învelitoare.
Sistemul de jgheaburi și burlane Georoof este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, se remarcă prin estetica deosebită.
Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.
 Disponibile într-o gamă largă de culori.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • TESTA DI MORO / 7016 / 7037 / 9002

SISTEM PLUVIAL

RECTANGULAR

Pentru soluțiile complete de acoperiș, sistemele pluviale rectangulare sunt singurele care oferă un aspect unitar, fără diferențe de material sau culoare. Burlanele au rolul de a permite dilatarea sau contractarea materialului la îngheț-dezgheț, prevenind deteriorarea acestora în timp.


SISTEM COMPLEX: Un acoperiș nu poate fi funcțional, eficient și estetic fără un sistem pluvial complet. Sistemul pluvial pentru acoperiș rectangular este complex și este compus din jgheaburi, burlane, elemente de legătură, elemente de susținere, coturi, colectoare de apă, colțare.


REZISTENTA: Fiecare din elementele sistemului pluvial se îmbină perfect, protejând acoperișul și fațada casei în cazul unui volum mare de apă.


DESIGN DIFERIT: Sistemul pluvial rectangular GEOROOF are un design diferit. Acest design asigura o eficientă deosebită deoarece jgheaburile sunt mult mai rezistente și au o capacitate sporită de colectarea a apei, iar formă rectangulară a coturilor și burlanelor se adaptează perfect la structura casei. Îmbinările sunt estetice și discrete.


GAMA DE CULORI: Sistemul pluvial rectangular este:

  • Text Hover
  • TESTA DI MORO / 7016 / 7037 / 9002
GEOROOF SOLUTIONS
Tipuri de acoperiș

 


 


 

Acoperiș din lemn

Acoperiș din tablă